Amennyiben nagyobb család- vagy baráti társaság számára keresel kiadó szálláshelyet/rendezvényhelyszínt, jó helyen jársz!

Az Ágnes tanyát minimum 8 fő számára adjuk ki (vagy annak megfelelő összeg ellenében) egy időben csak egy társaságnak!

Akár pihenésre vágytok, akár egy nagy bulira, vagy csak csöndes elmélkedésre a világ nagy dolgairól, nézzétek meg a számotokra legmegfelelőbb ajánlatunkat! Ha nem találtok ilyet, keressetek minket közvetlenül bizalommal ITT.

A kiadó ház elhelyezkedése

Az Ágnes tanya Budapesttől 80km-re, Tápiógyörgye település határában található.

A kiadó ház főbb jellemzői

Az Ágnes tanya egy közel 1 hektáros területen, bekerített füves kerttel, önállóan álló, hagyományos módon (vályotéglából) épült L alakú parasztház üzemelő kemencékkel és cserépkályhákkal melyek a hűvös napokon meghitt hangulatot (és nem mellesleg finom meleget) teremtenek.

Bérelhető időszakok, kiadó ház elrendezése

Tavasztól őszig (április 1 – szeptember 30) összesen 25 fő elhelyezésére alkalmas az Ágnes tanya.  Lsd. a ház alaprajzát ITT.

Étkezés

Étkezési lehetőség is számtalan kínálkozik.  Kérésre szívesen adunk ajánlatot finomabbnál-finomabb ételekre, amit helyben készítünk nektek akár kemencében!  

A ház önellátásra is felkészített, így gondoskodhattok ti magatok is az étkezésekről, de rendelhettek a faluban üzemelő étteremből is ebédet/vacsorát.

Háziállatok

Az Ágnes tanyán házikedvencet is szívesen fogadunk!

Az Ágnes tanya felszereltsége

A ház 2db fürdőszobával (zuhanyozó, wc, mosdó), és 2db konyhával (benti-, 1 nyári) rendelkezik.  Részletek ITT .

A zárt kertben kemence, vasplatnis sütő és szalonnasütő is áll a vendégek rendelkezésére; bográcsozásra is van lehetőség.

Segíthetünk?

Reméljük minden kérdésre találtok választ a honlapon, illetve Facebook oldalunkon. Amennyiben további kérdés merülne fel, kérlek ne habozzatok keresni minket elérhetőségeinket!

Bízunk benne, hogy hamarosan benneteket is visszatérő vendégeink között üdvözölhetünk!

Sanyi, Luca

További képekért böngéssz itt: Galéria