Életmódtábor 2018 az Ágnes tanyán

Életmódtábor az Ágnes tanyán plakátja
Térkép betöltése...

Időpont
Időpont(ok): 2018-06-29–2018-07-01
Egész napos

Helyszín
Ágnes tanya

Kategóriák


Életmódtábor az Ágnes tanyán 2018-ban is!

Idén immáron harmadik alkalommal rendezzük meg Életmódtáborunkat az Ágnes tanyán.

Az egészséges életmód témakörében szervezett Életmódtábor jóval több mint 3 nap mozgás a szabadban; Teljeskörű kikapcsolódás és “kimozdulás” a hétköznapokból!

Az elme számára a nyugalmat a csöndes, falusias környezet biztosítja; Lehet nálunk csillagot nézni éjszaka, függőágyban ringatózni délután, kemencénél melegedni hűvösebb időben, hűsölni a vastag vályogfalak védelmében.

A friss levegőn szervezett edzések az izmok erősödését, valamint a zsírpárnák csökkenését hivatottak előidézni; Minden évben kipróbálunk valami újat a bevált mozgásformák mellett. Tavaly a tai chi varázsolt el bennünket, idén a Nippon zengo lesz az újdonság, melyet kíváncsian várunk mi is;

Az életmódtábor egészséges, mégis ínycsiklandó- és a legkevésbé sem unalmas ételei érzékeinket csábítják el; A tanya egyik tulajdonosa (a férjem:-)) nem sok időt tölt a roston csirkemell és kevert saláta elkészítésével…. e helyett gesztenyegaluskával, zöldborsó-lecsóval, marengói csirkével kápráztat el minket. Nem maradhatnak el a mártogatósok és a hozzájuk készült, helyben sült grissinik, friss zöldségek/gyümölcsök sem! Természetesen mindezek az egészségesség jegyében – pl. fehér cukor, fehér liszt, szír stb. minimális felhasználásával.

Mindezeken felül lesznek előadások – “Hitek és tévhitek az egészséges ételekről”;

Személyiségfejlesztő beszélgetés, mely kitűnően megalapozza a résztvevők jó hangulatát és összerázza már az elején a társaságot;

Számtalan meglepetés is – na ezek azok, amiket tényleg nem árulok el….

Akinek kedve tartja, kipróbálhat egy frissítő-, vagy éppen gyógyító masszázst, vagy képbe jöhet a fülakupunktúra egészség- és közérzet javító hatásaival.

Velünk tartasz idén? Hozd el barátnőidet is!

További információk az előadókról, jelentkezési lehetőségről, korábbi táborokról és tapasztalatokról: www.facebook.com/tapiotanya/ vagy a SelfCare facebook oldalán, illetve ITT is. 

 

Oszd meg másokkal is!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenöt + tizenkilenc =