2016-os Önismereti tábor plakátja
Önismereti tábor 2016

 

Mi a feladatom a világon? Jó úton járok? Meg tudom valósítani az elképzeléseimet? Mi az igazi célom az életben?

Kérdések, melyekre időnként mindannyian keressük a választ.

2016. május 27-29 között önismereti tábor keretében elmélkedhetsz, szánhatsz magadra egy kis időt ebben a rohanó világban. Több hozzád hasonló ember gyűlik majd össze ezen a három napon, hogy sok-sok segítséggel megtalálja a számára legmegfelelőbb utat.

A reggel jógával indul, részt vehetsz több pszichológiai gyakorlaton; Lesz asztrológus, kineziológus és Bach virágterápiában jártas szakember. Balogh Teréz angyalmédium lesz még segítségetekre. GNM és Recall Healing gyakorlásával érthetitek meg jobban korunk egyik legrettegettebb betegségét, a rákot. Amennyiben előre elküldöd születési adataidat, személyre szabott elemzésekkel is készülnek számodra.

Mindehhez az Ágnes tanya a csendet, a nyugalmat és a finom ételeket biztosítja, hogy zavartalanul magaddal törődhess, feltöltődhess.

Programok minden nap 10.00 – 17.00 óra között összesen 27,000,- huf-ért; mely ár magába foglalja a szállást, az étkezéseket és a programokon való részvételi díjakat is.

Ha a fentiek felkeltették érdeklődésedet, az alábbi elérhetőségeken tudhatsz meg még többet a programról;

Hajnal Erika 06-30-820-9916; ezoerika@citromail.hu

A helyszínnel kapcsolatosan még több információért keresd fel honlapunkat, a www.tapiotanya.hu weboldalt, vagy keress minket a facebookon: www.facebook.com/tapiotanya

Várunk Téged sok szeretettel!

Ágnes tanya és a Szervezők

Pitypang
Pitypang