Életmódtábor 2016 Ágnes tanya

Kedves Résztvevők és Érdeklődők!

Már csak 1 hónap is indul a 3 napos életmódtábor az Ágnes tanyán!

Következzen a harmadik előadó bemutatkozása, fogadjátok szeretettel;

 Dr. Vadász Mária, általános orvostan és társadalom orvostan szakorvosa, egészségügyi menedzser, népegészségügyi szakember

Előadás címe: Testközelben az orvos avagy „MOHO SAPIENS – az vagy, amit megeszel”

A gyógyítás és vezetői tevékenység mellett mindig szem előtt tartottam a lakosság egészségének megőrzését, a megelőzés, a helyes életmód és szűrések fontosságának megismertetését, ennek érdekében szervezetek létrehozását, akciók szervezését.

 

Tudományosan megalapozott tény, hogy a kiegyensúlyozott, egészséges táplálkozás és életmód, a testi-lelki fittség és harmónia a legfontosabb a betegségek megelőzésében és az egészség megtartásában. Az egészség helyreállítása során is kiemelkedő jelentőségű az egyén életmódváltása, és együttműködése. A mai rohanó világban egyre fontosabb, de egyre nehezebb az egészségünk megőrzése, a helyes életmód kialakítása és betartása. A ránk nehezedő feladatok, a bizonytalan környezet, családi és munkahelyi stressz közepette egyedül sokszor nem megy. Ne féljünk segítséget kérni szakemberektől!

A 2016-os Életmód táborban olyan kérdésekre keresünk együtt választ, amelyek segítenek növelni az egyéni felelősséget és lehetőséget adnak elkezdeni egy tanulási folyamatot az egészséggel kapcsolatban.

Várok mindenkit sok szeretettel Tápiógyörgyén az Ágnes tanyán.