Ma a jógaoktató, Tóth Gergő mutatkozik be. Fogadjátok szeretettel!

Tóth Gergő - az Életmódtábor Jógaoktatója

2012- ben kerültem kapcsolatba először a jógával. Előtte màr foglalkoztam meditàcióval és relaxációs gyakorlatokkal, amiket elsősorban sajàt magam miatt kezdtem el gyakorolni.
Külföldön sok ilyen jellegű foglalkozásra jártam, ezért is határoztam el haza költözésem után, jóga oktató leszek. Elkezdtem képzésekre járni, ahol a legjobb oktatók adtàk àt tudásukat.

Immàr két éve tartok rendszeresen órákat, ahol főleg a tradicionàlis Hatha jógàt oktatom.

A Hatha jóga egy teljes rendszer, melynek a testgyakorlatok azaz ászanák, a legzőgyakorlatok, a tisztító eljárások és a meditáció is része. A Hatha jóga az egyensúly és a harmónia tökèletességére törekszik, célja, hogy dinamikus egysèget alkosson fizikai, lelki, mentàlis és spirituàlis síkon.
Véleményem szerint a jóga nagyon hatásos módszer, összesègèben úgy fogalmaznàm meg, hogy mindenre hat. Nemcsak vérbőséget okoz, ezzel beindítva az öngyógyító folyamatokat, hanem a folyamatos nyújtás eredményeként statikus nyomás jön létre a testben, amely stimulàlja a nyirokkeringést. Emellett átmozgatja az izmokat, inakat, szalagokat és erősíti a légzèsünket.
Érdemes reggel felkelés után vagy este lefekvés előtt végezni a gyakorlatokat, de persze a nap bàrmely szakában kifejti jótékony hatásait.


Ismerd meg a Hatha Jóga pozitív hatásait az Életmód tàborban, mert a rendszeresen végzett jóga gyakorlatok mindenre pozitívan hatnak.


Várlak titeket Tàpiógyörgyén, az életmód táborban!

Tóth Gergő, jóga oktató