Gyereknap 2016
Gyereknap 2016

Május utolsó vasárnapja a Gyerekeké! Nem mintha amúgy nem mindig, minden és mindenkor nem az övék, vagy nem miattuk, ő értük lenne…..:-))))

A gyerekek persze imádják az ajándékokat, amiket ilyenkor kap(hat)nak, de még az ajándékoknál is jobban szeretik, ha együtt lehetnek anyával, apával, tesókkal, barátokkal és lehet játszani, idétlenkedni, izgalmas programokon részt venni, esetleg kicsivel tovább fent maradni este….

Az Ágnes tanya igazán gyerekbarát hely a zárt kerttel, a felszerelt játszóházzal, a rengeteg eszközzel amivel játszani lehet. Csönd és béke, nyugalom és ÉLETTÉR!

S ha ez önmagában nem elég, a környék számtalan gyermekprogramot kínál! Szuper lehetőség a városi gyerekeknek, hogy megtapasztaljanak olyan dolgokat is, melyek közelebb állnak a vidékhez, a hagyományokhoz, a természethez. Itt nem a hi-tech áll a középpontban…., bár az sem lehetetlen. Lovagoljatok, lovaskocsizzatok, nézzetek körbe és válasszatok a programok közül ITT: Programok Tápiógyörgye településen

Ajándékozz gyermekeidnek idén IDŐT, BARÁTOKAT, CSALÁDOT, izgalmas PROGRAMOKAT. Hogy aztán este visszavonulhassatok egy kis sütögetésre saját kertetekbe és éjszakába nyúlóan beszélgessetek és vihogjatok a srácokkal!

Hadd legyen ez a nap – hétvége igazán olyan, amilyennek a gyerekek szeretnék!

Itt találsz további ajánlatokat a környező Gyermekprogramokról:
Gyermekprogram Jászberényben
Gyermekprogram Jászapátiban
Ceglédi Gyermeknap

(és még az Ágnes tanyát is lehet foglalni erre az időpontra!)

Jó Gyereknapozást!