Napraforgók
Napraforgók

Ti is tervezitek már a nyaralásotokat?! Biztos kiderült már meddig van suli, mikor van szünet az oviban és ti is mikor tudtok elszabadulni pár napra/hétre a munkahelyről.

Én személyesen utálom ha valaki mindenáron meg akar győzni valamiről. Ha kizárólag csak azt hajtogatja, ami az ő érdeke. Menekülök az ilyen helyzetekből. Én abban hiszek, hogy mindenki tudja mi a jó neki és dönteni is képes egyedül ha a megfelelő mennyiségű és minőségű információ a rendelkezésére áll! Így hát a sok beszéd helyett, nézzetek körül, látogassátok meg az Ágnes tanya honlapját www.tapiotanya.hu is. Hátha éppen ez az amire szükségetek van nektek, vagy ismerőseiteknek! Ha valamire nem találjátok a választ, kérdezzetek a megjelölt elérhetőségeken!

Azért adok néhány kulcsszót segítségképpen:-)

vidék, falu, csönd, saját ház kerttel, más vendég nincs, gyerekbarát, nincs házinéni, háziállat hozható, önellátás (gyorsan elkészíthető recept-tippekkel) vagy kemencés ételek kínálata, nagyobb családok és/vagy baráti társaságok, közeli programlehetőségek – cuki strandok, élményfürdő, kalandpark, kirándulás, biciklizés, lovaglás, lovaskocsi, házi tej/túró/sajt

Egy jó tanács – tervezzetek többször picit is az egy-két hosszabb utazás mellet! Élvezzétek a jó időt, a családot, a barátokat minél többször!

Jó tervezést!