Workshopok az Ágnes tanyán

A hazai szállás piacon rengeteg magánszállásadó működik, akik különféle szolgáltatással, -programokkal csalogatják vendégeiket az adott helyszínre.

 

Tapasztalatom szerint egy magánszállás akkor tud igazán hitelesen, hosszú távon fenntartható lenni és visszatérő vendégeket csábítani, ha valamiben különbözik a többi szálláshelytől.

 

A vendég, mikor nyaralásához, pihenéséhez helyszínt választ, teszi ezt leginkább az ár és a lokáció függvényében. Ugyanakkor nem minden szálláshely lehet a felkapott régiókban – az Őrségben, a Balaton-felvidéken, vagy éppen egy hiper-szuper wellness fürdő közelében és árban sem tudnak annyira eltérőek lenni az ajánlatok.

Az Ágnes tanya korábban baráti társaságok és családi összejövetelek számára biztosított helyszínt, ami természetesen – igény szerint – továbbra is megmarad. Szálláshelyünk kiemelten felszerelt és több egyedi tulajdonsággal is rendelkezik, mely kívánatos lehet vendégeink számára.

Ugyanakkor szeretnénk még egyedibbek lenni, olyan különleges lehetőségeket is kínálni, melyek speciális kívánalmaknak tesznek eleget.

 

Az Ágnes tanyán immáron harmadik éve szervezünk szakmai workshopokat, melyek számát a jövőben még inkább növelni szeretnénk.

 

A workshop, vagyis “műhelymunka”, szeminárium lényege, hogy egy bizonyos problémakör mentén zajlik kiscsoportos foglalkozás. A részvevők hasonló problémákkal szembesülők  – így erősödik a “nem vagyok egyedül” érzés is.

A szakmai, informatív előadásokon túl sok hasznos tippet,  már kipróbált és jól működő ötletet kaphatunk a többiektől (nem kizárólag a workshop vezetőjétől).

Hasznos kapcsolatokat építhetünk, egyedi tanácsadásban lehet részünk fókuszálva a saját problémáinkra, hiszen az előadók több órát (akár napot) együtt töltenek a résztvevőkkel. Az előadók szakmai tudásuk legjavát adják, mindezt töredékéért egy egyéni konzultációnak.

A workshopok alkalmával lehetőség van további kedvezmények igénybevételére – legyen az szakmai továbbképzés előadóinknál, adótanácsadás, értékesítési- és marketing mentorálás.

 

3 éve az Életmódtáborral kezdtünk

mely egyedisége az egészséges életmód komplett megközelítésben rejlik. Az egészséges (és boldog) élethez hozzájárul az önismeret, a testmozgás, az étkezés, valamint emberi kapcsolataink.

Aki nálunk eltölt egy hétvégét (minden év júniusának utolsó hétvégéjét), az feltöltődve, több trendi mozgásformát kipróbálva, kapcsolatokat építve, fizikai állapotának teljes tudatában távozik tőlünk. Extra ajándékként pedig sok-sok finom, egyedi és otthon is megfőzhető étel-recepttel, rengeteg hasznos tanáccsal. Az idei Életmódtábor részleteit ITT találod! 

Örömmel tölt el bennünket, hogy a résztvevők számra évről évre gyarapszik annak köszönhetően, hogy korábbi táborlakóink visszatérnek és újak is csatlakoznak hozzánk.

 

Masszázs táborunk a masszőr szakma képviselőinek

szárnyaikat próbálgató kezdő vállalkozóknak szól, akik szeretnének fejlődni mind szakmailag, mind vállalkozási- és marketing ismereteiket tekintve, mind pedig hasznos kapcsolatokra szeretnének szert tenni. A tavalyi tábor programjáról ITT tájékozódhatsz, hasonló lesz az idei is!

Idén először a kozmetikus szakma iránt érdeklődőknek

vagy már abban dolgozóknak tartunk két napos workshopot, ahol hasonló tematika mentén – szakmai előadások és marketing képzés – térképezzük fel az egyediségeket, adunk hasznos tudást és tanácsot a jövőre vonatkozóan résztvevőink számára. Itt tudhatsz meg erről sokkal többet!

Terveink között szerepel még több szakmai nap, illetőleg többeket érdeklő vagy érintő kérdéskör kapcsán hétvégi workshopok megtartása kihasználva az Ágnes tanya nyugodt környezetét és egyedi adottságait. Mindezt tesszük elérhető áron, egyedi igényeket figyelembe véve.

 

Ha felkeltettük érdeklődésedet, te is részt vennél valamelyik táborunkban, vagy szerveznél-, részese lennél hasonlónak, lépj kapcsolatba velünk ismert elérhetőségeink egyikén!